VIZITE COLUMBOFILE

Pasiuni comune, achizitii reusite!

Vizită columbofilă la fratele meu columbofil și tandem de achiziții!
Pfuu și ce achiziții am mai făcut împreună, de-a lungul timpului! Privind pedigree-ul puiului ce-l am în mână pot scrie pagini întregi. Numai când mă gândesc la achiziția masculului de la Demis Paduraru mi se zbârlește părul… Cât am „luptat” pe licitația de pe site-ul fratelui Dinu Mihai! Acum, acest mascul este tatăl a doi campioni naționali 027 și 032 și mulți alți zburători de top ce vin din urmă.

027 a fost vândut în Taiwan, de fratele Mihai Dinu.
Mai multe detalii despre 027 gasiti aici.

Femela 199 la rândul ei este o reproducătoare de top și ea, dintr-o combinație Erik Limbourg cu Gaby Vandenabeele, ce ne-a adus mari satisfacții.

Porumbeii buni dau porumbei buni!

Femela 031, mama puiului, este o superbitate de femelă, o musculatură elastică, un corp pe care mână alunecă ușor și capătă o formă plăcută. Îmi amintesc ca ieri vizita făcută la nea Bebe, când am luat pe mamă și bunicul dublei campioane națională. Brrr, ce frig am mai tras atunci, dar cât a meritat.
Fiindcă nimic nu este întâmplător, în sezonul 2020, 031 s-a împerecheat cu 032, parcă știind că sunt amândoi cu sânge nobil. Ceea ce a rezultat din ei, nu poate fi exprimat în cuvinte. Niște pui de top, un penaj mătăsos, ce te duce cu gândul la descrierea porumbeilor lui Jelle Jellema. Musculatură bună, plăcuți la atingere, un corp ce îți face mâinile să-l mângâie de multe ori, aproape involuntar.

O sa urmeze un articol mai amplu pe site despre multipla campioana nationala. Asteptam finalizarea centralizatoarelor UCPR.

Be the first to comment on "VIZITE COLUMBOFILE"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.