Un vis devenit realitate!

Cum ia nastere o tripla campioana?

 

V-am promis intr-unul din articolele de pe site, ca atunci cand centralizarile UCPR sunt gata, revin cu o prezentare mai detaliata a unei super femele ce isi face loc in compartimentul de matca al tandemului de achizitii Nitu Daniel si Wyo Barbu.
Cu totii am visat la inceputul activitatii columbofile la porumbei buni. La inceput ne doream porumbei care sa vina acasa, indiferent daca clasau sau nu in campionat. Cand am reusit sa ne facem un lot care venea acasa, am ridicat gradul de selectie si ne doream porumbei care sa faca cel putin o norma. Apoi sa faca categoria. Dupa care ne doream prezente in expozitii. Cand au devenit obisnuinte astfel de prezente, ne-am dorit locuri pe podium.

Toate aceste rezultate au in spate sacrificii, eforturi mari, cunoscute de noi toti. Dar parca toate acestea sunt uitate cand deschizi centralizatorul oficial al UCPR si iti vezi numele pe primul loc al podiumului. Bucuria este si mai mare cand reusesti cu o mana de pene sa ocupi 3 locuri de 1 in centralizator. Si uite asa, acea mana de pene iti intra in suflet mai mult si fara sa stai prea mult pe ganduri ii oferi un nume. Ce nume mai frumos, mai sugestiv decat TRIPLA CAMPIOANA?!

Achizitiile inspirate iti fac drumul spre succes mai usor!

Îmi amintesc ca ieri vizita făcută la nea Bebe (Petre Petre), impreuna cu tandemul meu de achizitii ,când am luat pe mama și bunicul dublei campioane națională. Brrr, ce frig am mai tras atunci, dar cât a meritat. Totul a inceput in primavara lui 2016,cand s-au realizat cuplurile. Timpul si-a vazut de drum si au venit concursurile cu puii, apoi cu yearlingii, maturii…
Au inceput sa apara si rezultatele lui 24031, o superbitate de femelă, o musculatură elastică, un corp pe care mână alunecă ușor și capătă o formă plăcută. Cu aceste rezultate din anul 2020, 24031 primeste numele de „TRIPLA CAMPIOANA”.
Reuseste sa ocupe:
LOCUL 1 NATIONAL MARATON PALMARES 2019-2020.
LOCUL 1 NATIONAL AS MARATON PALMARES 2019-2020.
LOCUL 1 LOTUL NATIONAL AL UCPR 2020 LA CATEGORIA MARATON PALMARES 2 ANI.
Tot in anul 2020 isi adjudeca si:
LOCUL 2 NATIONAL AS FOND PALMARES 2019-2020,
LOCUL 2 NATIONAL AS MARATON 2020, toate acestea dupa ce in 2019 ocupa LOCUL 4 NATIONAL MARATON.

Mai jos regasiti pedigreul acestei femele. Asa intelegem ca cel ce spunea ca din porumbei buni, sansele de a obtine porumbei buni sunt mai mari, avea dreptate!

 

 

 

Be the first to comment on "Un vis devenit realitate!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.