Nimic intamplator…

Sangele bun nu minte…

Weekendul ce tocmai a trecut a fost unul bogat in etape columbofile. Fiind nou in club, trebuie sa ma documentez bine despre viitorii adversari, asa ca studiez cu atentie clasamentele categoriilor pe care incerc sa le atac.

Nu conteaza cantitatea, conteaza calitatea…


Castigatorul acestei etape provine dintr-o crescatorie mica, din care se zboara un numar de 40-50 de porumbei si apartine crescatorului Micuta Aurel, membru al FNCPR Arges, la clubul din Suseni.
Masculul cu seria 345242- 2018 este un tanar cu multa ambitie, care reuseste sa strabata cei 863 de km cu o viteza de 1034 m/min, o viteza de maratonist adevarat. Ca sa vedeti ca nimic nu este intamplator, castigatorul acestei etape este nepot din 1381801-2014, loc 4 national Maraton FCI 2016-2017 si stranepot din „Spartacus”, multiplul campion national la Maraton si As Maraton al domnului Adrian Tanase.
La aceasta etapa extrem de grea, domnul Micuta Aurel reuseste sa claseze 2 porumbei in top 10 pe lansare, ocupand pozitia de lider si locul 8 din circa 4500 de porumbei inscrisi la start.


Echipa aspigeons.ro va transmite sincere felicitari si mult succes in continuare!

Be the first to comment on "Nimic intamplator…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.