Inelul romanesc in afara tarii

Columbofili si porumbei care fac istorie!

Acest weekend a fost plin de surprize columbofile ce au ca protagonist inelul romanesc. Deja lumea columbofila a aflat despre aceste vanzari efectuate de doua site-uri columbofile de renume, catre piata asiatica.

petrache florin
Unul dintre protagonisti a fost domnul Florin Petrache din cadrul FNCPR.

Am fost placut surprins sa vad ca un porumbel voiajor din Romania s-a vîndut cu o suma asa mare. Dar bucuria mi-a fost de scurta durata cînd am vazut ca de fapt altcineva a luat banii. A fost si putin amuzant, cînd au aparut primele postari despre vînzarea femelei. Ba,dar invidiosi mai suntem! Înafara de cîtiva crescatori care au dat share si felicitari, a fost o perioada de mutenie totala! Parca-i si vad pe unii: ba cum dracu i-a reusit astuia!?

Sigur e greu sa ,,rumegi” succesul! Al altuia desigur! Si nu pot sa nu ma gîndesc la unii care-s buni la gimnastica, cum ar fi facut ei tumbe pe mai toate siturile columbofile, urlîndu-si valoarea! Dar eu sunt sigur ca domnul Florin Petrache a primit zeci de felicitari în privat! E putin frustrant si ca banii nu i-a luat de fapt creatorul acestei superbe pasari!

Cred totusi ca pe termen lung domnul Florin Petrache are mult de cîstigat , numele lui fiind mult mai cunoscut si chiar facînd istorie.

necula
Al doilea protagonist a fost tandemul columbofil Necula Ionut+Tatal, care au vandut in Taiwan, doua pasari etalon la nivel national UCPR, in care activeaza cu succes de ceva vreme. Cei ce inca nu cunosc detaliile celor doi frati de cuib, „Shakira” si „Turbatul” pot citi detalii in articolul ce le-a fost alocat de site-ul columbofil aspigeons.ro, aici.

Site-ul columbofil aspigeons.ro tine sa felicite sportul columbofil romanesc si realizarile facute de columbofilia romaneasca in marea lume columbofila mondiala.

Suntem siguri ca e doar începutul si ca în viitor porumbeii voiajori din Romania se vor vinde chiar pe preturi mai mari. Nu putem decît sa ne mîndrim cu astfel de crescatori , sa-i felicitam si sa ne dorim sa fie cat mai multi!

A consemnat pentru aspigeons.ro, acelasi greu de digerat Doru Nete.

 

1 Comment on "Inelul romanesc in afara tarii"

  1. Www.popa-marin.porumbei voiajori.ro | 23 noiembrie 2015 at 21:56 | Răspunde

    Felicitări ambelor părți ce au reușit performanțele respective!Cu siguranță vor da și produși de calitate ce vor ajuta la o mai bună părere asupra porumbeilor ce concurează în țară noastra (y)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.