Festivitate de premiere 2014

Clubul columbofil Neacsu Marin, din localitatea Serboieni, Judetul Arges a avut in data de 20 Decembrie 2014, festivitatea de premiere a membrilor columbofili apartinatori.

premiere 002

 

Totul a avut o tenta festiva, asa cum rar mi-a fost dat sa vad la reuniuni columbofile cu membrii multi. Totul a fost sub semnul festivitatii si fair-play-ului. Toate rautatile si orgoliile de peste an au fost trecute cu vederea si s-au bucurat impreuna de rezultatele obtinute.

Si in acest an , clubul Neacsu Marin a reusit sa dea campioni nationali in cadrul Uniunii Columbofililor Profesionisti din Romania la diferite categorii, amintind aici pe domnul Nitu Constantin care a reusit un binemeritat Loc 1 National la categoria National Maraton UCPR 2014, fiind secondat de colegul de club Coman Marin+ Cristian cu locul 2 la aceeasi categorie. Printre membrii clubului care au avut rezultate de top la nivel national amintim pe Stan Ilie, presedintele clubului Neacsu Marin, Nita Stelian, Burcea S. Florin, Petrescu Ion, Fratii Varzescu….

La nivel de club, categoria Viteza si Demifond a fost dominata la nivel de Top 3 de catre Tandemul Barbu+Tudose, Coman Marin+Cristian, Stan Ilie, Nitu Constantin, Diaconu Stefan.

premiere 019

premiere 015

premiere 014

 

premiere 015

 

premiere 021

premiere 023

premiere 036

premiere 044

 

 

 

La categoriile de fond si maraton, cei care au dominat cu adevarat aceasta categorie au fost Nitu Constantin, Coman Marin+Cristian, Stan Ilie, Fratii Varzescu…

premiere 027

premiere 024

premiere 046

premiere 037

 

 

 

Pe aceasta cale echipa aspigeons.ro felicita toti membrii clubului Neacsu Marin, felicita presedintele clubului in persoana domnului Stan Ilie,care dand dovada de tenacitate a reusit sa-si formeze o echipa unita si in continua crestere, pe toti membrii columbofili ai clubului, si le transmite Sarbatori Fericite si un 2015 plin de realizari columbofile si nu numai!!!

2 Comments on "Festivitate de premiere 2014"

  1. Iti multumesc in numele lor. De asemeni te felicit pentru dovada de fair-play de care dai dovada!!!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.