CRESCATORUL ANULUI 2016 UCPR

 CRESCATORUL ANULUI 2016 U.C.P.R.

Aceasta categorie este, dupa parerea mea cea mai complexa. Aici se vede cel mai bine legatura dintre valoarea pasarilor ce sunt concurate de crescator si priceperea acestuia. Doar datorita unei legaturi stranse intre crescator si pasare, acesta reuseste sa „simta” pe cei ce vor castiga etapa unde urmeaza sa fie imbarcati.
Scriu cu placere acest articol de prezentare a unor rezultate de exceptie ale bunului meu prieten, coleg de club, tandem de achizitii, Nitu Constantin, care reuseste sa-si adjudece pozitia de lider la nu mai putin de patru discipline, dupa cum urmeaza:

 

LOCUL 1 CRESCATORUL ANULUI FOND.

 

 

LOCUL 1 CRESCATORUL ANULUI MARE FOND.

 

 

 

LOCUL 1 CRESCATORUL ANULUI MARATON FCI.

 

 

LOCUL 1 CRESCATORUL ANULUI AS FOND.

 

 

Tot in anul 2016 reuseste sa ocupe pozitia de lider la Categoria Mare Fond Palmares 2 ani, cu masculul 1290027-2013, nimeni altul decat Campionul National de anul trecut la aceeasi categorie. Detalii despre mascul le gasiti in articolul dedicat lui in 2015 aici.

 

 

La categoria As Fond, reuseste sa ocupe pozitia de vicecampion national cu femela1040042-2014, care reuseste de asemeni sa ocupe si locul 3 national la categoria Record.


Tot pozitia de vicecampion national o ocupa si la categoria Demifond Pui, cu femela 24040-2016.

Be the first to comment on "CRESCATORUL ANULUI 2016 UCPR"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.