Clubul Neacsu Marin – Premiere 2016

Premierea rezultatelor din sezonul columbofil 2016.

In data de 11 februarie 2017 a avut loc festivitatea de premiere a clubului columbofil Neacsu Marin, din localitatea Serboieni, judetul Arges, club ce face parte din structura U.C.P.R.-ului. In anul competitional 2016, in competitia cluburilor a reusit locul 1 National la categoria As Fond si locul 2 National la categoria Fond.
Felicitari tuturor membrilor, prin ale caror rezultate au dus la castigarea acestor pozitii de top. Nu mai putin de 23 de prezente in cadrul expozitiei nationale UCPR 2016, la aproape toate categoriile avand cel putin o prezenta asigurata.

Pozitii la nivel national.

Din cadrul clubului Neacsu Marin, pozitia de lider detasat la categoria Mare Fond 2 ani a avut-o Nitu Constantin, crescatorul emblema al clubului care a avut nu mai putin de 6 prezente in cadrul Expozitiei Nationale si nu mai putin de 4 titluri de Crescatorul Anului la categoriile Fond, Mare Fond, Maraton FCI si As Fond. (detalii puteti gasi aici)
Locul 1 National Maraton FCI a revenit tot unui membru al clubului, Stan Ilie, care la randul lui a avut nu mai putin de 5 prezente in cadrul Expozitiei Nationale.
Locul 2 National la categoria Demifond Pui a fost obtinut de Nitu Constantin,care a reusit si locul 2 National la categoria As Fond M+Y.
Locul 2 National Zona 3, Derby Donetsk 2 ani a fost adjudecat de Ilie Stan.
Locul 2 National Super As Yearlingi e revenit lui Dragomir Victor, care a mai punctat si la categoria Fond M+Y si Fond 2 ani.
Locul 3 National Fond 3 ani a revenit lui Stan Ilie.
Locul 3 National As Fond 2 ani fiinda adjudecat de Nitu Constantin.
Dintre membrii clubului care au mai avut prezente in cadrul Expozitiei Nationale mai trebuie sa amintesc tandemul Pieptea+Mihai, care a reusit sa puncteze 3 prezente la categoriile As Fond 2 ani, Demifond 2 ani si General 2 ani.
Petrescu Ion, reuseste sa bifeze 2 prezente in cadrul Expozitiei Nationale, un loc 5 National la categoria General Pui si un loc 15 National la categria Record M+Y.
Olteanu Catalin reuseste in cadrul Expozitiei Nationale un binemeritat loc 7 la categoria As Maraton Yearlingi.
Tandemul Stoicescu Gabriel+Tatal reuseste un frumos loc 11 National in cadrul Expozitiei nationale la categoria Mare Fond 2 ani.
Necula Gheorghe reuseste un loc 12 National in cadrul Expozitiei nationale la categoria General 3 ani.
Ultimul, dar nu cel din urma crescator din cadrul clubului, este Cristi Constantin, care reuseste un frumos loc 13 National in cadrul Expozitiei Nationale la categoria Viteza Yearlingi.

Astfel, la sediul clubului, intr-o atmosfera placuta, calda si primitoare, membrii clubului au participat la festivitatea de premiere a celor mai buni dintre ei, mai jos putand viziona cateva instantanee de la aceasta frumoasa actiune, coordonata de Presedintele clubului, Stan Ilie si de tehnicul clubului, Vladut Cristian – Florin.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Site-ul aspigeons.ro felicita toti membrii clubului columbofil Neacsu Marin si le ureaza mult succes in anul competitional ce sta sa inceapa, cu rezultate de top.

Be the first to comment on "Clubul Neacsu Marin – Premiere 2016"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.